Een bedrijfsfeest op een uitzonderlijke locatie in Antwerpen

Wilt u een bedrijfsfeest houden en bent u op zoek naar een mooie locatie met een ruime feestzaal in de omgeving van Hoboken, Antwerpen? Kies dan voor een unieke plek die zorgt voor inspirerende gesprekken. Outfort is een locatie die midden in de natuur is gelegen, waar u uw bedrijfsevent in stijl kan organiseren. U kan bij ons eenvoudig een feestzaal huren, die wij aankleden naar uw wensen, zodat u een onvergetelijk personeelsfeest beleeft. Het organiseren van een personeelsfeest vraagt veel werk en stelt hoge verwachtingen en dat is exact waarom u onze locatie nabij Antwerpen hiervoor moet uitkiezen. Wij helpen u bij de volledige organisatie en indien gewenst voor een smaakvolle catering, in samenwerking met JÖRD Catering. Het organiseren van uw bedrijfsfeest was nog nooit zo eenvoudig. Lees snel verder en ontdek er meer over!

Een onvergetelijk bedrijfsfeest op een mooie locatie in de natuur

Op onze eigenzinnige locatie vindt u ongetwijfeld de ideale feestzaal waar u uw bedrijfsfeest kan houden. Wilt u een uniek bedrijfsuitje plannen voor uw personeel of  een teambuildingevent in Antwerpen plannen? Of wilt u de verjaardag van het bedrijf of het pensioen van een geliefde werknemer vieren op een buitengewone locatie? Wat de gelegenheid ook is voor het organiseren van een feest, bij ons kan u de juiste feestzaal huren die al uw verwachtingen voor uw personeelsfeest invult. Wij zorgen er bovendien voor dat u tijdens uw bedrijfsfeest verwend wordt met heerlijke catering bij uw bedrijfsfeest, gemaakt door JÖRD Catering en dat u zich kunt focussen op wat echt telt! Laat het organiseren van uw bedrijfsfeest of bedrijfsevent over aan ons en het resultaat zal onvergetelijk zijn. De ideale locatie en perfecte feestzaal voor uw event of personeelsfeest, die vindt u bij ons!

Kies voor een unieke plek voor inspirerende gesprekken

Bent u uw bedrijfsfeest of bedrijfsevent aan het organiseren en bent u op zoek naar een uitzonderlijke locatie met feestzaal die gepast is voor het houden van een personeelsfeest? Dan zit u goed bij Outfort. Neem gerust contact met ons op bij interesse voor het huren van een feestzaal op een ongeziene locatie, waar u uw personeelsfeest wilt organiseren. Vraag er gerust ook naar wanneer u meer wilt weten over ons aanbod aan zalen. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden van onze verschillende zalen. Reserveer alvast een feestzaal voor uw aankomende bedrijfsfeest. Bel hiervoor naar 03/888.41.18 of vul het contactformulier in.

Recensies

  • Lydia
    Een leuke plek voor alle soorten feesten.Heel vriendelijk personeel.
    Lydia
  • Toon
    Top top top top. Alles wat je nodig hebt voor je bedrijfsevent!
    Toon

Partners

CONTACTEER ONS

Kom langs en laat je overdonderen
door onze buitengewone locatie.