Teambuilding

Waar oude en nieuwe vriendschappen worden gemaakt — of gekraakt ;-)


Bij Outfort worden er banden gesmeed. Kom in hogere sferen met familie, vrienden, collega’s op ons Touwenparcours. Blijf je liever met beide voeten op de grond? We hebben voor iedereen de perfecte challenge. Napraten met een hapje en een drankje? Of liever een uitgebreid diner? Ook dat kan! JÖRD Catering staat voor je klaar.


Ontdek onze unieke teambuildings.

Lasergame — spectaculair

Tijd: +- 3u
Aantal personen: max. 24
Grotere groepen kunnen opgesplitst en verdeeld worden tussen twee teambuildings. Bv. Lasergame & Touwenparcours.

Lasergamen in een unieke setting? In de historische schietgang van Fort 8 voeren jullie spelenderwijs een strijd op leven en dood. Inleven is de boodschap. Op tijd wegduiken de kunst.

Touwenparcours — actief

Tijd: +- 3u
Aantal personen: max. 15

Het Touwenparcours op het domein van Outfort is een beproefd middel om mensen individueel of in groep tot nieuwe inzichten of ervaringen te laten komen. Jullie verleggen je grenzen en brengt jezelf letterlijk op een hoger niveau. Veiligheid staat hierbij uiteraard voorop.

Discover the Secrets — spannend

Tijd: +- 3u
Aantal personen: 30 - 120

Het (bedrijfs)diner of feest lijkt te verlopen als gewoonlijk, maar draait plotseling volledig anders uit. Jullie stappen geleidelijk mee in een verhaal vol intriges en een keiharde realiteit. Een avond Cluedo voor gevorderden, maar ook aangenaam voor de kijker op afstand.

Brialmontspel — wild

Tijd: +- 2,5u
Aantal personen: 30 - 100

Generaal Brialmont laat enkele dagen voor zijn overlijden nog een boodschap na voor het nageslacht. Alleen een waardig team van soldaten - jullie, met een dosis gezond verstand, zal zijn erfenis kunnen bemachtigen. In het Fort, met zijn honderden kamers, schietgangen, verdoken ontluizingskamertjes en cachotten, wordt het een heuse zoektocht om de schat te vinden.

Walkietalkie-spel — tactisch

Tijd: +- 2u
Aantal personen: 15 - 50

De walkietalkie is een communicatiemiddel zoals een telefoon, maar heeft het zeer belangrijke voordeel dat communicatie met meerdere personen op verschillende plaatsen tegelijkertijd mogelijk is. Iedereen die wil horen, kan op hetzelfde kanaal meeluisteren (of afluisteren ;-) ) wat er gezegd wordt. Jullie vormen twee teams, die elk vier walkietalkies krijgen. Het doel is om een aantal punten in te nemen, m.b.v. een kaart, en zo 'vier op een rij' te vormen op het terrein.

Tijdens dit spel zijn snelle strategiebepaling, gerichte communicatie en overleg essentieel.

Recensies

 • Lydia G.
  Een leuke plek voor alle soorten feesten.Heel vriendelijk personeel.
  Lydia G.
 • Toon R.
  Top top top top. Alles wat je nodig hebt voor je bedrijfsevent!
  Toon R.
 • Jessyca J.
  Prachtige locatie voor ons huwelijk! Super vlot en vriendelijk contact en dat heeft geresulteerd in een topfeest!
  Jessyca J.
 • Annelies Dillen
  Wij zijn getrouwd in Outfort. Het is een prachtige locatie om te trouwen. Outfort heeft naast een prachtige zaal, ook een mooi terras. Het eten was heel lekker en de bediening was vlot en vriendelijk. Naar de aanloop van ons feest toe werden we heel goed begeleid. Outfort is echt een aanrader!
  Annelies Dillen
parallax background

Geniet van de heerlijke gerechten van JÖRD catering.

Ontdek onze walking diner in de Capponiera. Of wens je liever een laid-back buffettafel in het Hoofdfront?