Teambuildingactiviteiten in Antwerpen

Voor spannende teambuildingactiviteiten in Antwerpen zit u goed bij ons. Bij Outfort, gelegen in Hoboken, net buiten Antwerpen, worden er banden gesmeed tijdens de leukste teambuildingevents. Kom in hogere sferen met familie, vrienden, collega’s op ons touwenparcours. Blijft u liever met beide voeten op de grond? We hebben voor iedereen de perfecte challenge tijdens uw outdoor teambuilding in de omgeving van Antwerpen. Wilt u na de teambuilding nog napraten met een hapje en een drankje op een prachtige locatie? Of genieten jullie graag van een uitgebreid diner? Ook dat kan! JÖRD Catering staat dan voor u klaar. Outfort is een plaats waar oude en nieuwe vriendschappen worden gemaakt — of gekraakt ;-) Lees snel verder en ontdek de unieke teambuildingevents die wij aanbieden.

De leukste teambuildingactiviteiten in Antwerpen

Outfort is zoveel meer dan een uitzonderlijke locatie voor evenementen. Teambuildingevents worden bij ons ook tot in de fijnste details uitgewerkt. Wanneer u bij ons aanklopt voor leuke teambuildingactiviteiten, dan is het belangrijk om als groep samen te werken om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Voor uw teambuilding bieden wij op onze locatie diverse uitdagingen aan, zowel indoor als outdoor. Er zit dus zeker voor ieder wat wils bij. Hieronder leest u meer over onze verschillende teambuildingsevents.

Lasergame — spectaculair

Tijd: +- 3u
Aantal personen: max. 24
Grotere groepen kunnen opgesplitst en verdeeld worden tussen twee teambuildings. Bv. Lasergame & Touwenparcours.

Wilt u lasergamen in een unieke setting? In de historische schietgang van Fort 8 voeren jullie spelenderwijs een strijd op leven en dood. Inleven is de boodschap. Op tijd wegduiken de kunst. Wie blijft er tijdens deze teambuilding op een unieke locatie in Antwerpen als laatste over?

Touwenparcours — actief

Tijd: +- 3u
Aantal personen: max. 15

Bent u op zoek naar een outdoor teambuilding? Het touwenparcours op het domein van Outfort is een beproefde manier om mensen individueel of in groep tot nieuwe inzichten of ervaringen te laten komen. U verlegt uw grenzen en brengt uzelf letterlijk op een hoger niveau. Veiligheid staat hierbij uiteraard voorop.

Discover the Secrets — spannend

Tijd: +- 3u
Aantal personen: 30 - 120

Het avonddiner of bedrijfsfeest lijkt te verlopen als gewoonlijk, maar draait plotseling volledig anders uit. Jullie stappen geleidelijk mee in een verhaal vol intriges en een keiharde realiteit. Een avond Cluedo voor gevorderden, maar ook aangenaam voor de kijker op afstand. Dit is een van de spannendste teambuildingevents die wij aanbieden.

Brialmontspel — wild

Tijd: +- 2,5u
Aantal personen: 30 - 100

Generaal Brialmont laat enkele dagen voor zijn overlijden nog een boodschap na voor het nageslacht. Alleen een waardig team van soldaten - jullie, met een dosis gezond verstand, zal zijn erfenis kunnen bemachtigen. In het Fort, met zijn honderden kamers, schietgangen, verdoken ontluizingskamertjes en cachotten, wordt het een heuse zoektocht om de schat te vinden. Lukt het jullie om tijdens een van de wildste teambuildingactiviteiten die wij aanbieden, het hoofd koel te houden?

Walkietalkie-spel — tactisch

Tijd: +- 2u
Aantal personen: 15 - 50

Ook voor outdoor teambuilding zit u goed bij ons. De walkietalkie is een communicatiemiddel zoals een telefoon, maar heeft het zeer belangrijke voordeel dat communicatie met meerdere personen op verschillende plaatsen tegelijkertijd mogelijk is. Iedereen die het wil horen, kan op hetzelfde kanaal meeluisteren of afluisteren wat er gezegd wordt. Jullie vormen twee teams, die elk vier walkietalkies krijgen. Het doel is om een aantal punten in te nemen met behulp van een kaart, en zo 'vier op een rij' te vormen op het terrein. Tijdens dit spel zijn snelle strategiebepaling, gerichte communicatie en overleg essentieel. Wilt u tijdens uw teambuilding meer ontdekken van onze prachtige locatie? Dan is dit zeker iets voor u!

Recensies

 • Sarah en Stefan
  Na ons 1ste bezoekje waren wij tot over onze oren verliefd op deze prachtige locatie. Dit was "de locatie " voor onze mooiste dag te vieren Wij zijn daar zo geweldig warm onthaald   en alles van begin tot einde was tot in de puntjes verzorgd. Ook onze gasten waren allemaal super enthousiast. Bedankt aan heel het Outfort team om onze mooiste nog mooier te maken
  Sarah en Stefan
 • Selina en Kristoff
  Eerst en vooral super hard bedankt voor het fantastische feest en de goede verzorging van jullie en jullie personeel. Het was fantastisch!
  Selina en Kristoff
 • Liesbet en Wouter
  Bedankt voor het fijne feest. We hebben veel complimenten ontvangen, zeker over jullie unieke locatie.
  Liesbet en Wouter
 • Michiel & Siemen
  Onze grote dag is intussen al een week geleden en nog steeds zitten we op die befaamde roze wolk. We waren vanaf het eerste moment verliefd op de locatie en we hebben daar enorm veel complimenten op gekregen. De hele avond is gewoon perfect verlopen en we zijn zeer tevreden van de eerste ontmoeting tot het afsluiten in de vroege uurtjes. Kelly, je nam alles zeer professioneel aan en vanaf het eerste moment hadden we een vertrouwd gevoel. Later konden we je ook altijd bereiken om details te bespreken. Ook alle complimenten voor je vader die een geweldige maître is die alles in goede banen leidde. Tot slot uiteraard ook de rest van de crew, stuk voor stuk vriendelijke en enthousiaste kerels. Conclusie: gewoon top, top, top!
  Michiel & Siemen
 • Kurt en Sarah
  Nogmaals bedankt om er voor ons mee een onvergetelijke dag van te maken.
  Kurt en Sarah
 • Benjamin en Stijn
  Dank u wel voor de fantastische dag! Het was geweldig! Van begin tot einde genoten! En dat is absoluut mede dankzij jullie! Alles is zeer smooth verlopen en wij blikken terug op perfectie! Nogmaals iedereen van het #JORD TEAM, HARTELIJK BEDANKT VOOR ALLE GOEDE ZORGEN!
  Benjamin en Stijn
 • Nick en Cati
  Dankjewel voor het fantastische feest en de fijne samenwerking. Ook aan al het personeel onze complimenten, wij hebben van alle gasten niets anders dan positieve feedback over jullie gehoord. Wij zijn 100% tevreden dat we voor Outfort hebben gekozen. Het eten was heel lekker en verzorgd, van iedereen ook weer niets anders dan lof. De zaal leende zich uitermate goed voor wat wij van de avond verwachtten. Dus nogmaals bedankt voor alles (ook dat we de rest van onze taart zondag nog zijn mogen komen ophalen)! Groetjes vanop onze roze wolk,
  Nick en Cati
 • Eefke & David
  Nog eens super hard bedankt voor het geweldige feest en de geweldige organisatie. Alles verliep perfect! We hebben niet alleen enorm veel complimenten over de locatie en het eten gekregen, maar ook over jou en je vader en de rest van het personeel. Jullie hebben alles in goede banen geleid, zodat wij een zorgeloze dag konden hebben. Dikke merci!
  Eefke & David
 • Tim en Isabelle
  Bedankt voor het feest! Het was zeker top! 
  Tim en Isabelle
 • Yannick en Henny
  Nogmaals een dikke merci aan het topteam dat ons feest in goede banen heeft geleid! We hebben veel complimenten gekregen over de locatie, het lekker eten en het team.
  Yannick en Henny
 • Michiel & Siemen
  Beste crew van Outfort,
  Onze grote dag is intussen al een week geleden en nog steeds zitten we op die befaamde roze wolk.
  We waren vanaf het eerste moment verliefd op de locatie en we hebben daar enorm veel complimenten op gekregen.
  De hele avond is gewoon perfect verlopen en we zijn zeer tevreden van de eerste ontmoeting tot het afsluiten in de vroege uurtjes. Kelly, je nam alles zeer professioneel aan en vanaf het eerste moment hadden we een vertrouwd gevoel. Later konden we je ook altijd bereiken om details te bespreken. Ook alle complimenten voor je vader die een geweldige maître is die alles in goede banen leidde. Tot slot uiteraard ook de rest van de crew, stuk voor stuk vriendelijke en enthousiaste kerels.
  Conclusie: gewoon top, top, top!
  Groetjes,
  Michiel & Siemen
 • Lydia
  Een leuke plek voor alle soorten feesten.Heel vriendelijk personeel.
  Lydia
 • Toon
  Top top top top. Alles wat je nodig hebt voor je bedrijfsevent!
  Toon
 • Jessyca
  Prachtige locatie voor ons huwelijk! Super vlot en vriendelijk contact en dat heeft geresulteerd in een topfeest!
  Jessyca
 • Annelies
  Wij zijn getrouwd in Outfort. Het is een prachtige locatie om te trouwen. Outfort heeft naast een prachtige zaal, ook een mooi terras. Het eten was heel lekker en de bediening was vlot en vriendelijk. Naar de aanloop van ons feest toe werden we heel goed begeleid. Outfort is echt een aanrader!
  Annelies
parallax background

Geniet van de heerlijke gerechten van JÖRD catering.

Vraag meer informatie over onze teambuildingactiviteiten

Bent u op zoek naar de leukste teambuildingactiviteiten? Dan zit u goed bij Outfort. Wij beschikken over een prachtige indoor en outdoor locatie, zodat u ten volste van uw teambuilding kunt genieten. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 03/888.41.18 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u dan graag meer over onze spannende en interactieve teambuildingevents. Tevens zit u goed bij ons als u op zoek bent naar een ervaren traiteur die u tijdens uw teambuildingactiviteiten van de lekkerste gerechten voorziet.