Wedding

Uw huwelijk op onze locatie in Antwerpen

De ideale locatie voor uw huwelijk, die vindt u bij Outfort in Hoboken, in de provincie Antwerpen. Uw liefdespartner heeft u al gevonden. Nu de locatie voor het feest van uw trouw nog! Als u voor uw huwelijk op zoek bent naar een prachtige locatie in Antwerpen, dan zit u goed bij ons. Wij zorgen voor de ideale match tussen uw droomhuwelijk, onze unieke locatie en de heerlijke gerechten van JÖRD Catering. Uw huwelijksfeest op een prachtige locatie midden in de natuur, daar zorgen wij voor. Onze verschillende zalen spelen allemaal een grote rol tijdens uw speciale dag: van de ceremonie tot het dansfeest. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de locatie van uw bruiloft in Antwerpen? Lees dan snel verder!

Ceremonie in het Hoofdfront: de ideale locatie voor uw huwelijk in Antwerpen

Het belangrijkste moment van jullie grote dag is ongetwijfeld de ceremonie. Terwijl jullie elkaar trouw beloven, zijn de ogen van vrienden, familie en collega’s op jullie gericht. Dit unieke moment tijdens jullie trouw, vraagt dan ook om een buitengewone locatie. Daarom stellen wij voor om de huwelijksceremonie door te laten gaan in het Hoofdfront. Met zijn halfronde vorm is de locatie geschikt voor speciale formules, creatieve scenario’s en verrassende ideeën. Krijgen wij jullie jawoord voor deze unieke locatie, en laten jullie de bruiloft bij ons in Antwerpen doorgaan? Op onze prachtige locatie geniet u van een prachtig en onvergetelijk huwelijksfeest.

Receptie in de Officierenkamers

Onze twee Officierenkamers bevinden zich in het hart van het Hoofdfront en zijn de perfecte locatie voor uw huwelijk en receptie. Ontvang felicitaties van vrienden, familie, collega’s en kennissen tijdens een hapje en een drankje en geniet van de eerste momenten als een getrouwd koppel. Beleef de rust en de afzondering van het historische fort alvorens het eetfestijn en het feestgedruis begint. Bij Outfort in Antwerpen geniet u hoe dan ook van een onvergetelijke bruiloft op een unieke locatie.

Dansfeest en diner in de Capponièra

U heeft uw huwelijk voltrokken op onze locatie in Antwerpen? Na de meer officiële momenten is het tijd om de liefde door de maag te laten gaan tijdens een heerlijk diner, verzorgd door JÖRD catering. Een walking dinner, een buffettafel of gezellig tafelen in de Capponièra: jullie kiezen de formule die bij jullie speciale dag past. Daarna is het tijd voor het huwelijksfeest op een unieke locatie! Na de magische openingsdans, gooit iedereen zijn dansbenen los. Feesten tot in de vroege uurtjes om de bruiloft van het pasgetrouwde koppel te vieren, en dat op een unieke locatie in Antwerpen? Wat een fantastische afsluiter van jullie mooiste dag! Maak snel een afspraak om kennis te maken met onze buitengewone locatie en de overheerlijke catering en laat uw huwelijk bij ons in Antwerpen doorgaan.

Contacteer ons voor meer informatie over onze locatie voor uw trouw

U bent in Antwerpen nog op zoek naar een feestzaal en mooie locatie voor uw huwelijksfeest? Dan zit u goed bij Outfort! Wij bieden een prachtige locatie in Antwerpen aan, waar u met al uw geliefden uw huwelijk kunt vieren. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie over onze locatie voor uw huwelijksfeest? Bel dan naar +32 (0)3/888.41.18. Wij vertellen u graag meer over hoe u van uw bruiloft op onze locatie in Antwerpen een onvergetelijke dag kunt maken. Neem gerust een kijkje in onze fotogalerij om een eerste indruk op te doen.

Recensies

 • Michiel & Siemen
  Beste crew van Outfort,
  Onze grote dag is intussen al een week geleden en nog steeds zitten we op die befaamde roze wolk.
  We waren vanaf het eerste moment verliefd op de locatie en we hebben daar enorm veel complimenten op gekregen.
  De hele avond is gewoon perfect verlopen en we zijn zeer tevreden van de eerste ontmoeting tot het afsluiten in de vroege uurtjes. Kelly, je nam alles zeer professioneel aan en vanaf het eerste moment hadden we een vertrouwd gevoel. Later konden we je ook altijd bereiken om details te bespreken. Ook alle complimenten voor je vader die een geweldige maître is die alles in goede banen leidde. Tot slot uiteraard ook de rest van de crew, stuk voor stuk vriendelijke en enthousiaste kerels.
  Conclusie: gewoon top, top, top!
  Groetjes,
  Michiel & Siemen
 • Lydia
  Een leuke plek voor alle soorten feesten.Heel vriendelijk personeel.
  Lydia
 • Jessyca
  Prachtige locatie voor ons huwelijk! Super vlot en vriendelijk contact en dat heeft geresulteerd in een topfeest!
  Jessyca
 • Annelies
  Wij zijn getrouwd in Outfort. Het is een prachtige locatie om te trouwen. Outfort heeft naast een prachtige zaal, ook een mooi terras. Het eten was heel lekker en de bediening was vlot en vriendelijk. Naar de aanloop van ons feest toe werden we heel goed begeleid. Outfort is echt een aanrader!
  Annelies

Partners

parallax background

Kom langs en laat je overdonderen
door onze buitengewone locatie.


KOM OP LOCATIE BEZOEK

Laat je graag de liefde door de maag gaan? Maak een afspraak en maak kennis met je toekomstige huwelijksgerechten.